Datos del libro

(CAT) Pandèmies, sense por de viure Font, Pere

  • Editorial: ULTIMA LINEA
  • Materia: ENSAYO
  • Colección: SIN COLECCION
  • EAN: 9788418492358
  • Páginas: 242
19,95 €

Amb la pandèmia del Cóvid-19, sembla que el sentit comú ha deixat d’existir. És legítim dubtar, i vivim un moment on no s’accepten versions que es desviïn de l’oficial.

Sinopsis

Les mascaretes només per a personal sanitari. No, que tots es posin la mascareta, però posar-se la FFP2 és egoista. No, és millor que tots portin FFP2. Si dones positiu hauràs de fer una quarantena, però no de quaranta dies sinó de catorze. O bé, una mica menys. La vacuna evita que contraguis la Covid-19 en un 95% dels vacunats. No, en el 95% no, en una mica menys. La vacuna no evita que contraguis la malaltia, però sí que la contraguis greument. La vacuna per a gent gran. Bé, millor a partir dels cinc anys. Els menors de 12 si volen que no se la posin. A qui li faci molta reacció la vacuna, si contragués Covid-19 ho patirà de forma lleu... o no. Els resultats de les PCR són més precisos que els tests d’antígens.

Però hi ha alguns tests d’antígens que també són bons, encara que poden donar falsos positius, però mai falsos negatius... o sí. Pere Font no pretén convèncer ningú de res, el seu únic objectiu és intentar posar llum entre tanta foscor, fer-ho de forma clara, transparent i contrastada, i donar eines per a qui vulgui aprofundir, accedint a informació veraç i fiable, entengui millor allò que ens ha estat passant des que es va saber de l’extensió de la Covid-19 a tot el món. Una pandèmia que ha conduït a una situació extraordinària, a escala mundial, i que ha trencat tots els esquemes de vida i societat que la humanitat havia conegut.

Autor

Pere Font

Desenvolupa la seva carrera professional en l’àmbit de la Química en una empresa d’adobs, com a tècnic d’adob, des de fa més de 30 anys. Té estudis d’Electricitat i Electrònica, a més de formació quiromassatgista i Chakradiagnosis. Actualment, cursa un seminari de Coaching sistèmic transaccional, un mètode que entén l’empresa com un sistema format per elements que interactuen entre si i que estan interconnectats, de manera que cada acció o decisió que pren un dels membres repercuteix en els altres i en tot el sistema.